Posebna ponuda

Slobodni smo Vam ponuditi 3 izleta s otoka Krka jednim ili s više vozila – to su Krk Tour, Plitvička jezera te Opatija i Trsatska Gradina. Za sve ponuđene destinacije moguć je dogovor po pitanju mjesta polaska, vremena polaska, broja putnika, trajanja razgledavanja i vremena povratka. Cijena na upit.

uz_more_oba.jpg

Krk Tour

Krk Tour obuhvaća razgledavanje mjesta i kulturne baštine mjesta Krk, Punat – otok Košljun (organizirani prijevoz do Košljuna uz plaćanje Taxi-Boata osobno), Baška i Vrbnik (u trajanju od cca 7 sati uključujući i vožnju do odredišta i natrag). Vrijeme polaska po dogovoru.


Plitvička jezera

Cjelodnevni posjet i razgledavanje Plitvičkih Jezera u trajanju od cca 11 sati (uključivši i vožnju do Plitvica i natrag). Preporučeno vrijeme polaska je 8.00h, ali može i kasnije po želji klijenta. U cijenu nije uračunata ulaznica za Plitvička jezera.


Opatija i Trsatska Gradina, Rijeka

Razgledavanje Trsatske Gradine u Rijeci i Opatije u trajanju cca 7 sati (uključena i vožnja do odredišta i natrag).


Stojimo Vam na raspolaganju i ako imate želju posjetiti neku od drugih destinacija na otoku Krku, Kvarneru ili cijeloj Hrvatskoj. Slobodno nam se obratite i naš će tim složiti najoptimalniju opciju sukladnu Vašim željama.